Rólunk

8562894

Az iskoláról

A Pannon Kincstár az egészségügyi és szociális szakmacsoportok területén az ország egyik legnagyobb felnőttképző intézménye, amelyben az oktatás patinás környezetben, modern körülmények között zajlik. Iskolánk épülete Budapest belvárosában, a Váci utcában található.

Masszőr képzéseket 2013 szeptembere óta indítunk.

Tanáraink szakmájuk neves, megbecsült képviselői, nagy tanítási gyakorlattal rendelkező pedagógusok.

A magas színvonal biztosításával garantáljuk, hogy végzett tanulóink a mindennapok során használható szakmai tudással és gyakorlati felkészültséggel tudják majd ellátni hivatásukat.

Amire büszkék vagyunk

Elhivatottságunk, hogy valós értéket, a gyakorlatban jól használható tudást adjunk. Diákjainkkal partnerként dolgozunk együtt a közösen kitűzött cél elérésért. Iskolánk igazi elismerésének tanulóink sikerét tekintjük. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy végzett hallgatóink munkáltatói szívesen küldik hozzánk a beiskolázandó diákokat. A vizsgára történő felkészülést a mindig pontosan megtartott órákon túl az elektronikusan rendelkezésre bocsájtott tananyag, valamint az igény szerint alkalmanként beiktatott vizsgafelkészítő gyakorlatok biztosítják. Nagy hangsúlyt fordítunk a képzések kiszámítható, előre tervezhető, pontos megszervezésére, melyre lelkiismeretes oktatásszervezőink és profi informatikai rendszerünk a biztosíték. A szakmai minőséget komplex minőségirányítási rendszerünk szavatolja, mely diákjaink életét nem csak a vizsgáig kíséri figyelemmel, hanem nyomon követi a munkaerőpiacon történő megfelelőségüket is.

 

Oktatóink

Tanáraink az oktatott szakmán belül naprakész gyakorlattal, jogszabályi háttérismerettel rendelkeznek. Tapasztalataikat, melyekkel az elméleti órákat színesítik, a mai valós környezetből hozzák. Az órákon a gyakorlati feladatokon túl esetmegbeszéléseken teheted próbára tudásod, amely megkönnyíti az olykor száraz tananyag későbbi memorizálását, segíti az otthoni felkészülést.

 

Az épület

Iskolánk a belváros szívében, a Ferenciek terénél elhelyezkedő patinás épületben, de modern, felújított környezetben várja diákjait. Itt zajlik az elméleti oktatás éppúgy, mint a gyakorlati oktatás demonstrációs termi része. A helyszín a pályaudvarokról átszállás nélkül könnyen megközelíthető a fővároson kívülről is. Az oktatótermek ablakai udvarra vagy sétáló utcára nyílnak, így a tanítást nem zavarja a város zaja.

 

Szolgáltatásaink

  • Személyre szabott kedvezmények
  • Rugalmas tanrend kialakítása – Úgy alakítjuk a tanrendet, hogy a lehető legkönnyebben hozzá tudd illeszteni tanulmányaidat akár a munkahelyed kötöttségeihez is.
  • Gyakorlati hely biztosítása – Megkeressük helyetted a gyakorlati helyet, neked csak választanod kell a legszimpatikusabbak közül.
  • Ingyenes oktatási tananyag – Ingyenesen biztosítjuk számodra a tananyagot és a jegyzeteket, hogy csak a tanulásra kelljen fókuszálnod.
  • Kamatmentes részletfizetés – Ha nehezen tudnád megoldani az egyösszegű fizetést, kamatmentesen biztosítjuk neked a részletfizetést.
  • Ingyenes modulzáró vizsga – Nálunk nem kell fizetned a modulzáró vizsgákért.

2016-ban csatlakoztunk az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországhoz, hiszen fontos számunkra az egyenlő és méltó bánásmód megteremtésére.