Niedermüller Péter

Beosztás
oktató

A masszázs egy nagyszerű lehetőségeket biztosító segítő szakma annak, aki szeret emberekkel foglalkozni, nem idegenkedik az érintéstől, kellően szorgalmas és alázatos. Lenyűgöző ez a világ a maga változatosságával, nehézségeivel, sikereivel. Széles palettán alkalmazhatók az elsajátított ismeretek a szállodai pihentető, wellness kezelésektől a sportolói rehabilitáción és felkészítésen át egészen a komoly terápiás eljárásokig.

Az oktatás során célom, hogy összefüggésekben gondolkodó, és azokat jól átlátó terapeuták kerüljenek ki kezeink alól. Nagy hangsúlyt fektetek az anatómiai, élettani-kórélettani ismeretekre, és azok kompetenciahatárokon belüli alkalmazására.

Az évek alatt megismerkedtem a Dorn-féle gerincterápiával, az Hanne Marquardt-féle talpreflexológiával, és rendszeresen használom a Kinesio Tape technikát is. A preventív és gyógyászati masszázsterápiák mellett rendszeresen foglalkozom élsportolókkal is. A rehabilitációs kezelések mellett felkészülésükben is segítem többek között a sportaerobik és a triatlon válogatott több tagját is.