Lengyel Tamás

Beosztás
oktató

2000 óta foglalkozom masszázskezelésekkel, akkor végeztem a gyógymasszőr képzést is. További iskolákat és tanfolyamokat is teljesítettem ezen a téren. Wellness masszázskezelések, Lávaköves masszázs, alakformáló narancsbőr masszázs és manuális nyirokdrenázs. A teljes holisztikus szemlélet érdekel. Rendkívül fontosnak tartom, hogy ne csak az adott problémát, hanem a teljes embert, testi, lelki egészében vizsgáljuk és kezeljük. 2013-ban sportmasszőr, 2014-ben természetgyógyász végzettséget szereztem.

Tapasztalatokat szereztem mind az elmélet és gyakorlati témakörök oktatása során. Több alapozó és speciális masszázstevékenységet oktattam már, iskolarendszerű és tanfolyami képzés keretében. Több gyógymasszőr osztályt vizsgáztattam és oktattam, akik közül többen hatékonyan alkalmazzák is tanult ismereteiket.

Fontosnak tartom, hogy a masszázskezelések része legyen az emberek mindennapjaink, családokon belül is alkalmazható és kivitelezhető legyen. A rendszeres masszázs egészségmegőrző, testi és lelki karbantartó célokat szolgál, melyek rendkívül fontosak a mindennapi rohanó életünkben.