Mézes masszázs

A méz jótékony hatásaival, ezzel a keleten már régóta alkalmazott speciális kezeléssel segítesz majd az emberek szervezetének méregtelenítésében. A méz ápolja a bőrt, így kiváló hatással lesz annak megújulására is.

masszazs_04-02-mezmasszazs_low

Tavaszi csoport
ÜTEMEZÉS szombat (7 óra)
IDŐTARTAM 1 nap
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ Hamarosan
BEIRATKOZÁS Hamarosan
INDULÁS Hamarosan
ÁR 15 500 Ft

Kiknek ajánljuk?

Mézes masszázs tanfolyamunkat olyanoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a keleti masszázstechnikák sokszínűsége iránt, és szívesen bővítenék palettájukat különleges módszerekkel.

Sikerült döntened? 

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Mézes masszőrként leginkább masszázsszalonokban tudsz majd elhelyezkedni, de wellness szolgáltatást nyújtó hotelekben  és fürdőkben is örömmel fogadnak majd.

Miért válassz minket
  • Szakmájukat szerető oktatóink és munkatársaink olyan támogató környezetet biztosítanak számodra, amelyben a legjobbat hozhatod ki magadból.
  • Intézményünk patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket. A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
  • Ingyenes Internet elérést biztosítunk.
  • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
  • Iskolánk a belváros szívében, a Ferenciek terétől 5 perc sétára található.
  • Nekünk nem csak addig vagy fontos, amíg befizeted a tandíjadat. A képzés befejezése után is segítjük karrierterveid megvalósítását.

További képzéseink:

Frissitő svédmasszázs
Irodai masszázs
Lávaköves masszázs