Lávaköves masszázs

Lávaköves masszőrként a lávakövek pozitív hatásával segítesz majd az embereknek a stressz kezelésben és a közérzetük javításában. A lávakövek energiával töltik fel pácienseidet, jótékony hatással vannak keringésükre is.

masszazs_06-lavakoves-masszazs_low

Tavaszi csoport
ÜTEMEZÉS hetente szombat (3x5 óra)
IDŐTARTAM 3 hét
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ Hamarosan
BEIRATKOZÁS Hamarosan
INDULÁS Hamarosan
ÁR 36 500 Ft

Kiknek ajánljuk?

Lávaköves masszázs kurzusunkat olyanoknak ajánljuk, akik örömmel alkalmaznak különleges masszázstechnikákat, hogy javítsák pácienseik közérzetét, segítsenek nekik a stressz csökkentésében, megszüntetésében.

Sikerült döntened? 

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Lávaköves masszőrként leginkább masszázsszalonokban tudsz majd elhelyezkedni, de wellness szolgáltatást nyújtó hotelekben és fürdőkben is örömmel várnak majd.

Miért válassz minket
  • Szakmájukat szerető oktatóink és munkatársaink olyan támogató környezetet biztosítanak számodra, amelyben a legjobbat hozhatod ki magadból.
  • Intézményünk patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket. A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
  • Ingyenes Internet elérést biztosítunk.
  • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
  • Iskolánk a belváros szívében, a Ferenciek terétől 5 perc sétára található.
  • Nekünk nem csak addig vagy fontos, amíg befizeted a tandíjadat. A képzés befejezése után is segítjük karrierterveid megvalósítását.

További képzéseink:

Frissitő svédmasszázs
Irodai masszázs
Lávaköves masszázs