Irodai masszázs

Irodai masszőrként elsajátíthatod, hogyan enyhítsd ülve, ruhában, akár egy irodában a mindennapos ülőmunka okozta terhelést, amely leginkább a váll-, nyak- és hátizmokat érinti. A munka során igénybevett izmokat kilazítod, felfrissíted, amivel lényegesen javíthatod az emberek közérzetét, és segítheted őket abban, hogy munkájukat örömmel végezzék.

masszazs_03-irodai-masszazs_low

Tavaszi csoport
ÜTEMEZÉS hetente szombat (3x6 óra + 4. alk. vizsga)
IDŐTARTAM 3 hét
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ Hamarosan
BEIRATKOZÁS Hamarosan
INDULÁS Hamarosan
ÁR 23 500 Ft

Kiknek ajánljuk?

Ha örömmel segítesz másokon a stressz oldásában, az ülőmunka okozta izomterhelés enyhítésében, és igazi boldogságot akkor érzel, ha a hétköznapokat is különlegessé varázsolhatod, irodai masszázs tanfolyamunkat neked ajánljuk!

Sikerült döntened? 

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Irodai masszőrként masszázscégeknél tudsz elhelyezkedni, vagy ha már most látod az igényt, és vannak kapcsolataid, egyéni vállalkozást is bátran indíthatsz.

Miért válassz minket
  • Szakmájukat szerető oktatóink és munkatársaink olyan támogató környezetet biztosítanak számodra, amelyben a legjobbat hozhatod ki magadból.
  • Intézményünk patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket. A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
  • Ingyenes Internet elérést biztosítunk.
  • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
  • Iskolánk a belváros szívében, a Ferenciek terétől 5 perc sétára található.
  • Nekünk nem csak addig vagy fontos, amíg befizeted a tandíjadat. A képzés befejezése után is segítjük karrierterveid megvalósítását.

További képzéseink:

Frissitő svédmasszázs
Irodai masszázs
Lávaköves masszázs