Gyógymasszőr OKJ képzés

OKJ szám: 54 726 04

Gyógymasszőrként a páciensek gyógyulása, rehabilitációja vagy pihenése érdekében dolgozol. Felméred az állapotukat és az ennek megfelelő gyógymasszázst, illetve hidro- vagy balneoterápiás kezelést végzel. A különböző kezelésekhez mindig a megfelelő eszközt, berendezést választod. Munkád során szorosan együttműködsz a szakorvossal, gyógytornásszal vagy fizioterápiás szakasszisztenssel.

Tavaszi csoport
ÜTEMEZÉS Hetente szombat
IDŐTARTAM 10 hó
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGTELT
BEIRATKOZÁS -
INDULÁS ELINDULT a képzés
TANDÍJ EGYÉNI BEFIZETŐKNEK 27 000 Ft, majd 9x22 000 Ft (225 000 Ft) egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 213 750 Ft
TANDÍJ INTÉZMÉNYI ÉS CÉGES BEFIZETŐKNEK 3x75 000 Ft (225 000 Ft) egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 213 750 Ft
ZÁRÓVIZSGA DÍJ 63 000 Ft (egyéni befizetőknek: 2x31 500 Ft)

Kiknek ajánljuk?

Gyógymasszőr OKJ képzésünket neked ajánljuk, szeretnél segíteni az emberek fizikai közérzetének javításában, izgalmas és változatos feladatokat végezve járulnál hozzá mások gyógyulásához. Hiszel benne, hogy a gyógyító, rehabilitáló masszázsokkal jelentősen javíthatod mások életminőségét.

Sikerült döntened? 

Milyen kedvezményeket vehetsz igénybe?
 • Kismama kedvezmény! A képzés megkezdésekor GYED-en vagy GYES-en lévő kismamáknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból. (részletfizetés esetén is)
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek 10% kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből.
 • Nappali tagozatos hallgatóknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • Csoportos kedvezmény: ha hozol magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, akkor a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkeztek, akkor a neveket a jelentkezési lapra tudjátok ráírni.
 • Egyösszegű tandíjbefizetés esetén 5% kedvezményt adunk, amennyiben a befizetés a beiratkozás utáni héten, legkésőbb csütörtökig megtörténik. (FIGYELEM: amennyiben a fizetés nem történik meg a megadott határidőn belül, a kedvezmény érvényét veszíti)

A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással.


További kedvezmények:

 • Masszőrképző Klub kedvezmény: visszatérő tanulóinkat 10 000 Ft értékű vizsgakuponnal jutalmazzuk!
 • Amennyiben a képzés sikeres befejeztével Europass bizonyítvány-kiegészítőt igényelsz, kitűnő tanulmányi eredményed esetén az iskola átvállalja ennek költségét.
Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Gyógymasszőrként változatos munkalehetőségek várnak a hazai egészségügyi intézményekben, a gyógyfürdőkben, fürdőkben, wellness részlegeken. Mindezek mellett saját vállalkozás indítására is remek lehetőséget nyújt ez a szakma. A nyugati országokban állandó hiány van szakképzett gyógymasszőrből, így a képzés elvégzésével külföldön is könnyen el tudsz helyezkedni.

Miért válassz minket
 • Szakmájukat szerető oktatóink és munkatársaink olyan támogató környezetet biztosítanak számodra, amelyben a legjobbat hozhatod ki magadból.
 • Intézményünk patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket. A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
 • Ingyenes Internet elérést biztosítunk.
 • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
 • Iskolánk a belváros szívében, a Ferenciek terétől 5 perc sétára található.
 • Nekünk nem csak addig vagy fontos, amíg befizeted a tandíjadat. A képzés befejezése után is segítjük karrierterveid megvalósítását.

Nyilvántartásba vételi szám:

E-000971/2014/A045