GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MIKOR INDUL ÉS MEDDIG TART AZ OKTATÁS?

A képzések leírásánál a táblázatban mindig feltüntetjük a képzés tervezett kezdetét, és a várható időtartamot is. A meghatározott képzési időtől nem szoktunk eltérni, ezzel nyugodtan számolhatsz.

 

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

Iskolánk folyamatosan fogadja a jelentkezéseket a meghirdetett képzésekre.

1 – Válaszd ki azt a képzést, melyre jelentkezni szeretnél, és kattints a JELENTKEZEM gombra.

2 – Töltsd ki az űrlapot, majd kattints az ELKÜLD gombra.

Ha postai úton vagy e-mailen szeretnél jelentkezni, töltsd le az űrlap alatt található jelentkezési lapot, és küldd vissza nekünk kitöltve, postai úton a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ (1056 Budapest, Váci utca 47.) vagy e-mailen a szabo.anita@pannonkincstar.hu címre.

 

SZÜKSÉGES-E FELVÉTELIZNI?

Felvételizni nem szükséges, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni. Jelentkezés után a beiratkozás időpontjáról e-mailben és postai levélben is tájékoztatunk majd.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG? MEKKORA A VIZSGADÍJ ÖSSZEGE?

A képzések meghirdetésekor egyösszegű befizetésre és sok esetben részletfizetésre is adunk lehetőséget. A vizsgadíj összege képzésenként eltérő, a kiválasztott képzés leírásában megtalálod az adatokat.

 

MILYEN NAPOKON LESZ TANÍTÁS?

A képzések ütemezését a legtöbb esetben úgy alakítottuk ki, hogy akkor is kényelmesen folytathasd tanulmányaidat, ha mellette főállásban dolgozol. Oktatási napjaink ezért többnyire hétvégére, szombatra esnek. Az órák 8:00-18:00 között folynak az iskola központi épületében. A kiválasztott képzésnél az ütemezésre vonatkozó információkat is mindig megadjuk.