Frissítő svédmasszázs

Svédmasszőrként segíthetsz az embereknek a lelki- és testi panaszaik enyhítésében. A svédmasszázs az európai masszázstechnikák alapja, így alkalmas a stressz oldására, valamint a sportolás során szerzett fáradtság enyhítésére is. Emellett a környezetedben élők számára szakszerű segítséget nyújthatsz, hogy ezzel is segítsd egészségük megőrzését.

masszazs_02-svedmasszazs_low

Tavaszi csoport
ÜTEMEZÉS hetente szombat (6x8 óra + 7. alk. vizsga)
IDŐTARTAM 6 hét
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ Hamarosan
BEIRATKOZÁS Hamarosan
INDULÁS Hamarosan
ÁR 47 000 Ft

Kiknek ajánljuk?

Frissítő svédmasszázs tanfolyamunkat olyanoknak ajánljuk, akik türelmesek másokkal, szívesen segítenek az emberek közérzetének javításában, egészségük fenntartásában, és nem idegenkednek a testi érintéstől.

Sikerült döntened? 

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Frissítő svédmasszőrként leginkább masszázsszalonokban tudsz majd elhelyezkedni, de saját szalont is nyithatsz, esetleg otthonodban fogadhatod a pácienseket.

Miért válassz minket
  • Szakmájukat szerető oktatóink és munkatársaink olyan támogató környezetet biztosítanak számodra, amelyben a legjobbat hozhatod ki magadból.
  • Intézményünk patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket. A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
  • Ingyenes Internet elérést biztosítunk.
  • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
  • Iskolánk a belváros szívében, a Ferenciek terétől 5 perc sétára található.
  • Nekünk nem csak addig vagy fontos, amíg befizeted a tandíjadat. A képzés befejezése után is segítjük karrierterveid megvalósítását.

További képzéseink:

Frissitő svédmasszázs
Irodai masszázs
Lávaköves masszázs