Fejfájás kezelése arcmasszázzsal

Ezzel a technikával segíthetsz enyhíteni az egyik leggyakoribb egészségügyi panaszt, a fejfájást. A fejfájás masszázskezelés kiválóan alkalmas a feszültség oldására és a stressz enyhítésére, valamint segíti a tökéletes ellazulást és csökkenti a fáradtságérzést.

masszazs_04-05-arcmasszazs-fejfajas_low

Tavaszi csoport
ÜTEMEZÉS hetente szombat (2x6 óra)
IDŐTARTAM 2 hét
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ Hamarosan
BEIRATKOZÁS Hamarosan
INDULÁS Hamarosan
ÁR 18 000 Ft

Kiknek ajánljuk?

A fejfájás masszázskezelés tanfolyamunkat olyanoknak ajánljuk, akik különböző masszázstechnikákkal szívesen segítenek másokon a mindennapi stressz kezelésében. Téged várunk a képzésre, ha türelmes vagy, kedves és kommunikatív.

Sikerült döntened? 

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

A technika ismeretével masszázsszalonokban, wellness fürdőkben és hotelekben tudsz majd elhelyezkedni, valamint kitűnő kiegészítője az irodai masszázsnak is.

Miért válassz minket
  • Szakmájukat szerető oktatóink és munkatársaink olyan támogató környezetet biztosítanak számodra, amelyben a legjobbat hozhatod ki magadból.
  • Intézményünk patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket. A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
  • Ingyenes Internet elérést biztosítunk.
  • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
  • Iskolánk a belváros szívében, a Ferenciek terétől 5 perc sétára található.
  • Nekünk nem csak addig vagy fontos, amíg befizeted a tandíjadat. A képzés befejezése után is segítjük karrierterveid megvalósítását.

További képzéseink:

Frissitő svédmasszázs
Irodai masszázs
Lávaköves masszázs