Aromaterápiás masszázs

Masszőrként már ismerheted az illatok csodálatos, kifürkészhetetlen világát. A masszázs jótékony hatásait illóolajok és aromaolajok használatával még hatékonyabbá teheted, megismerheted a különböző anyagok hatásait, alkalmazási lehetőségeiket.

masszazs_04-03-aromaterapia_low

Tavaszi csoport
ÜTEMEZÉS hetente szombat (2x6 óra)
IDŐTARTAM 2 hét
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ Hamarosan
BEIRATKOZÁS Hamarosan
INDULÁS Hamarosan
ÁR 18 000 Ft

Kiknek ajánljuk?

Aromaterápiás masszázs tanfolyamunkat neked ajánljuk, ha képes vagy holisztikusan szemlélni az életet, a masszázs jótékony hatásait szeretnéd fokozni, kiterjeszteni.

Sikerült döntened? 

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Aromaterápiás masszőrként leginkább masszázsszalonokban tudsz majd elhelyezkedni, de wellness szolgáltatást nyújtó hotelekben és fürdőkben is szeretettel várnak.

Miért válassz minket
  • Szakmájukat szerető oktatóink és munkatársaink olyan támogató környezetet biztosítanak számodra, amelyben a legjobbat hozhatod ki magadból.
  • Intézményünk patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket. A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
  • Ingyenes Internet elérést biztosítunk.
  • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
  • Iskolánk a belváros szívében, a Ferenciek terétől 5 perc sétára található.
  • Nekünk nem csak addig vagy fontos, amíg befizeted a tandíjadat. A képzés befejezése után is segítjük karrierterveid megvalósítását.

További képzéseink:

Frissitő svédmasszázs
Irodai masszázs
Lávaköves masszázs